Eerste repetitiefoto uitgelekt van de Penny’s

15 januari 2020

Volgens ingewijden hebben de Penny’s gisteravond in een donkere uithoek van Wernhout in het grootste geheim een eerste repetitie belegd. Gelukkig was onze razende reporter er toch in geslaagd de repetitieruimte binnen te dringen.

Daar was hij getuige van een aantal Jagers, die niet met naam en toenaam genoemd willen worden, die gezamenlijk probeerden een aantal chansons te verpennyen.

Hoe dit allemaal gaat uitpakken tijdens de inmiddels aangekondigde rondtocht door Rijsbergen tijdens het aanstaande carnaval, is nog niet bekend, daar de reporter met zachte toch dwingende hand na enkele minuten het repetitiehok moest verlaten.

Via deze site en de sociale en asociale kanalen houden we jullie op de hoogte.

Overig nieuws

Belofte maakt schuld

Belofte maakt schuld

In navolging op ons bericht dat er binnenkort weer wat te beleven valt met het Penny de Jager Sjoworkest, kunnen we vanuit onze boomhut melden dat we zondag 28 mei aanstaande vanaf een uur of 4 (in...

Lees meer
Binnenkort weer

Binnenkort weer

Jullie zullen allemaal wel denken, wanneer treden de Jagers weer op? Na carnaval moesten we toch even terug in ons bos, want wat was het heftig, daar bij Het Kaffee. Het goede nieuws is, dat onze...

Lees meer
Share This